Column Sander Boomman | Een nieuw begin

5 maart 2019 – Trots presenteren wij onze nieuwsbrief ‘Not-for-Profit Actueel’. Onze sectorspecialisten hebben ruime ervaring met dienstverlening aan een brede groep maatschappelijke organisaties. Natuurlijk in onze vertrouwde rollen als externe accountant, belastingadviseur of consultant, maar ook als uw sectorspecialist. Wij geloven dat de kracht van samenwerken zit in het delen van kennis en vanaf nu doen we dit ook via deze nieuwsbrief.

Uw sectorspecialist 

Maatschappelijke organisaties staan in het middelpunt van de belangstelling. Iedere dag staan zij in de media, of het nu een belangenorganisatie is, een woningbouwcoöperatie, een goed doel, een school of een culturele instelling. U beweegt zich in een omgeving met veel stakeholders en in die omgeving draait alles om inzicht en transparantie. Dit zijn voorwaarden voor het bereiken van de doelstellingen van uw organisatie.

In dit complexe speelveld merken wij dat veel organisaties behoefte hebben aan specialistische kennis om tegemoet te komen aan de vraag om transparantie. Denk hierbij aan de Wet Normering Topinkomens, de belastingwetgeving op het gebied van omzetbelasting & vennootschapsbelasting, de ANBI-vereisten, IT security en privacy, cultuur en gedrag, digitalisering en duurzaamheid. Slechts enkele (actuele) vraagstukken waar onze specialisten over kunnen adviseren om u meer en beter inzicht te geven.

In deze nieuwsbrief zijn diverse artikelen gebundeld die wij de afgelopen tijd hebben uitgebracht over onderwerpen die uw sector raken. Bekijk deze artikelen onderaan deze pagina. Met zo’n honderd professionals binnen Mazars die betrokken zijn bij onze sectorgroep ‘Public’ werken wij iedere dag mee aan het bereiken van uw doelstellingen. Dat is onze maatschappelijke bijdrage en als sectorleider ben ik daar erg trots op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de sectorgroep Public en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sander Boomman, Sectorleider Public per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 12 27. Hij helpt u graag verder.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WORD LID VAN ONZE NIEUWSBRIEF