Een dag uit het leven van een registeraccountant bij Mazars

14 juli 2017 - Met het nieuwe-baan experiment ‘100 dagen, 100 banen’ laat Randstad werkzoekenden kennis maken met de diversiteit van de arbeidsmarkt. Mazars deed mee aan dit experiment en registeraccountant Saskia Raterink werd gevolgd tijdens haar werkdag. Zij vertelt over wat haar functie bij Mazars inhoudt en welke eigenschappen daarbij belangrijk zijn.

Kansen op de arbeidsmarkt

Mazars komt in beeld op dag 85 van het experiment. Met 100 dagen, 100 banen leren werkzoekenden waar kansen liggen op de arbeidsmarkt en welke competenties en vaardigheden van belang zijn. Elke dag toont Randstad een baan uit een andere branche, uit verschillende regio’s, voor jong en oud en van kleine bedrijven tot multinationals. 

Werken bij Mazars

Een carrière bij Mazars betekent werken bij een internationaal en onafhankelijk accounting en advieskantoor. Mazars biedt een carrière met aandacht voor coaching, persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij beschikken daarnaast over een studieregeling met vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Bekijk onze vacatures »

Meer weten over de deelname van Mazars?

Wilt u meer weten over de deelname van Mazars aan het nieuwe-baan experiment van Randstad? Of heeft u een vraag over de carrièremogelijkheden bij Mazars, kijk dan op www.werkenbijmazars.nl of neem contact op met Mazars Recruitment per telefoon +31 (0)88 277 15 50 of per e-mail. Zij helpen u graag verder.