Impact op werk(beleving) tijdens de coronacrisis en daarna

4 juni 2020 - De coronacrisis heeft de afgelopen maanden een grote impact gehad op ons werk, de economie en de maatschappij. Heel voorzichtig worden de eerste stappen gezet om de “intelligente lockdown” te versoepelen. Ook u bent waarschijnlijk al druk bezig om te onderzoeken hoe u in de gewijzigde werkelijkheid het werk kunt organiseren rekening houdend met de business, de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

De ''Werken op afstand scan''

Mazars HR Services heeft voor u de ''Werken op afstand scan'' ontwikkeld. Deze scan genereert waardevolle informatie over de werkbeleving van uw werknemers. De uitkomsten van de scan verwerken wij in een rapportage met aanbevelingen. Deze aanbevelingen kunt u gebruiken om uw beleid en organisatie tijdelijk of structureel anders in te richten, zodat u mee kunt bewegen met de veranderende situatie. De scan en de bijbehorende rapportage worden u door Mazars HR Services kosteloos aangeboden.

Hoe werkt het?

Via het e-mailadres hrdienstverlening@mazars.nl vraagt u de scan aan. U ontvangt van ons de link naar de scan en zet deze vervolgens uit onder uw medewerkers. De medewerkers vullen het onderzoek in. Op basis van de uitkomsten stellen wij voor u de rapportage op. Het onderzoek wordt anoniem ingevuld en is niet op persoonsniveau te herleiden. De data wordt conform de AVG behandeld en opgeslagen.