Lancering Atlas Governance Pensioenfondsen

20 maart 2019 - Mazars heeft in samenwerking met Nationaal Register, APG, Van Doorne, Mila Hoekstra, Kempen Capital Management, Pensioenfederatie, SPO, Sprenkels & Verschuren en Vereniging Intern Toezicht Pensioensector de nieuwe Atlas Governance Pensioenfondsen ontwikkeld.

Opvolger toolkit governance pensioenfondsen

De Atlas Governance Pensioenfondsen is de opvolger van de Toolkit Governance Pensioenfondsen uit 2014 en is gericht op bestuur, toezicht en verantwoording van pensioenfondsen. De Atlas heeft als doel brede ondersteuning te geven aan de pensioensector en haakt aan op wetgeving en bestaande en nieuw in te richten digitale kennisbanken en trainingspraktijken. De Atlas bestaat uit een integraal geheel van drukwerk en een online versie.

4 april: uitreiking eerste exemplaar aan minister Koolmees 

Tijdens een speciaal congres op donderdag 4 april 2019 krijgt minister Wouter Koolmees van SZW het eerste exemplaar van de Atlas Governance Pensioenfondsen overhandigd.

Sprekers deze middag zijn:

  • Mieke Groenewegen, directeur uitvoering APG, middagvoorzitter
  • Shaktie Rambaran Mishre, voorzitter Pensioenfederatie, over bestuur in een veranderende samenleving
  • Gisella van Vollenhoven, divisiedirecteur Toezicht Pensioenfondsen DNB, over IORP II
  • Peter Robertson, executive lecturer, Nyenrode Business University, over angst, besluitvorming bestuur en toezicht

Deelnemen? 

Wilt u erbij zijn? Reserveer 4 april 2019 van 13.30 uur tot 17.30 uur in uw agenda. Locatie: SER-gebouw, Den Haag.

De kosten voor deelname bedragen per persoon € 150 excl. btw. Uiteraard is een exemplaar van de Atlas bij deze prijs inbegrepen.

Meer informatie 

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Dorien Jongkind per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 04. Zij helpt u graag verder.