Mazars versterkt positie in Oost-Nederland door overname Ten Kate Huizinga

20 december 2017 - Per 1 januari 2018 versterkt Mazars haar positie in de regio Oost met de overname van Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs. Mazars en Ten Kate Huizinga gaan, onder de naam Mazars, samen werken aan de verdere groei en professionalisering van Mazars in Oost-Nederland.

De Raad van Bestuur is verheugd over de externe, regionale groei en kijkt uit naar een mooie, gezamenlijke en succesvolle toekomst.

De keuze voor versterking

Mazars ziet Ten Kate Huizinga als de juiste partij om haar praktijk in Oost-Nederland uit te breiden. Ten Kate Huizinga is het grootste onafhankelijke accountantskantoor in Twente. Het is een gerenommeerd kantoor met een solide reputatie, waardevolle expertise en een interessante klantenkring. Ook de sectorexpertise sluit naadloos aan bij de strategische ambities van Mazars op het gebied van marktontwikkeling. Bovendien herkent Ten Kate Huizinga zich volledig in de waarden en de persoonlijke benadering van Mazars. Mazars kiest nadrukkelijk voor de investering in deze regio op grond van de economische omgeving en het vertrouwen in de regionale arbeidsmarkt.

Over Ten Kate Huizinga

Ten Kate Huizinga is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Met 11 partners en 170 medewerkers bedienen zij vanuit vestigingen in Twente (hoofdkantoor in Enschede), de Achterhoek en de Gelderse Vallei, sinds 1947, middelgrote en grote ondernemingen. De organisatie verleent diensten op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies en consultancy. Tot de klantenkring behoren primair nationale ondernemingen en DGA’s.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan contact op met Jolanda Voolstra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 15 78. 

Document

TwenteVisie
TwenteVisie