SBR Assurance, regel het proces overzichtelijk via Mazars Signals

12 februari 2018 - Met ingang van 1 januari 2018 zijn middelgrote ondernemingen verplicht om hun publicatiestukken in SBR te publiceren bij de Kamer van Koophandel. Middelgrote ondernemingen zijn organisaties met minder dan 250 werknemers; een jaaromzet van maximaal € 40 miljoen of een jaarlijks balanstotaal ≤ € 20 miljoen. Is uw onderneming onderdeel van een groep waarvan het hoofd gekwalificeerd wordt als groot of beursgenoteerd? Dan geldt de SBR verplichting pas vanaf boekjaar 2019 voor u.

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor het deponeren van de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel. De komst van de SBR verplichting vraagt van u dan ook een investering om uw publicatiestukken op de juiste wijze aan te leveren.

Mazars Signals

Via ons digitale platform Mazars Signals kunnen wij u helpen om aan uw SBR-verplichting te voldoen. Via Mazars Signals dient u eenvoudig en veilig uw publicatiestukken in bij de Kamer van Koophandel. Bent u benieuwd hoe Mazars Signals u kan ondersteunen met het proces rondom de SBR Assurance? Bekijk dan het stappenplan » 

Document

SBR assurance

SBR assurance