Subsidie voor technische innovatie om de (toekomstige) innovatiekracht van het MKB te vergroten

10 juni 2021 - Juist in deze periode is het belangrijk om vooruit te kijken en waar mogelijk kosten te reduceren. Hiervoor zijn subsidies uitermate geschikt waarbij de subsidieregeling MIT R&D-samenwerkingsprojecten (samenwerking bij een technische innovatie) het verschil kan maken om de crisis het hoofd te bieden door een snellere marktintroductie en om duurzame groei te realiseren.

Subsidie voor samenwerkingsprojecten op het gebied van technische innovatie

Wilt u graag een extra financiële steun ontvangen zodat een ontwikkelproject wordt versneld? Bij een samenwerking met één of meerdere mkb'ers is het mogelijk om subsidie te ontvangen vanuit de regeling MIT R&D-samenwerkingsprojecten. Hetgeen je samen ontwikkelt hoeft geen ‘rocket science’ te zijn om in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling. De regeling is juist bedoeld voor ‘de innovatie mkb’er op de hoek’. Voorbeelden van projecten zijn de ontwikkeling van: een robot voor het automatisch rooien van aardbeienplanten, een milieuvriendelijk water- en vuilafstotend textiel, biobased asfalt of een machine voor het bedrukken van glazen flessen.

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen t/m begin september 2021 en de subsidie bedraagt 35% tot een maximum van € 350.000,-. De ingediende subsidieaanvragen worden beoordeeld op basis van kwaliteit, daarin onderscheidt Leap zich op basis van kennis en ervaring.

Ruime ervaring met goedgekeurde subsidieaanvragen

Verhoog de slaagkans van uw subsidieaanvraag. De specialisten van Leap helpen u graag met het opstellen van kwalitatieve aanvraag. Zij zorgen bovendien voor een goede borging van deadlines en administratieve vereisten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Uw contactpersoon bij Mazars helpt u graag verder. Of neem direct contact op met Huub Hendriks (Leap) per e-mail.