Thuiswerken in coronatijd: Thuiswerk Quick Scan

8 oktober 2020 - Nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt, zien veel werkgevers zich genoodzaakt hun medewerkers vanuit huis te laten werken. Het is zaak om uw werknemers daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Om u inzicht te bieden in de mogelijkheden en verplichtingen die het thuiswerken met zich meebrengt, hebben we de Thuiswerk Quick Scan ontwikkeld.

THUISWERK QUICK SCAN

Werken vanuit huis is niet voor iedere werknemer even gemakkelijk en brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om uw werknemers zo goed mogelijk te faciliteren tijdens deze roerige periode, heeft Mazars in samenwerking met Pellicaan Advocaten de Thuiswerk Quick Scan ontwikkeld. In een vrijblijvend gesprek geven wij u direct inzicht in uw verplichtingen als werkgever op grond van de Arbowet en praten we u bij over de fiscaalvriendelijke mogelijkheden om uw medewerkers tijdens deze periode optimaal te belonen en duurzame inzetbaarheid te blijven waarborgen.

MEER WETEN?

Wilt u graag meer weten over de Thuiswerk Quick Scan of de mogelijkheden en verplichtingen die het thuiswerken met zich meebrengt? Neem dan contact op met Renée Pauli per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 24 38 of met Menno van Dongen per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 23 17. Zij helpen u graag verder.