Update Richtlijnen voor de jaarverslaggeving: verslagjaar 2022

30 november 2021 –In bijgevoegde publicatie hebben wij de belangrijkste wijzigingen in de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving voor verslagjaar 2022 op een rij gezet. De wijzigingen betreffen onder meer de volgende onderwerpen: verantwoording van opbrengsten, presentatie van onderhanden projecten in de balans en de winst-en verliesrekening, classificatie van vastgoed verhuurd binnen een groep, waardering van verlieslatende contracten en tegemoetkomingen verhuurders aan huurders als gevolg van de impact van Covid-19.

Mazars kan u helpen

De wijzigingen in de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving kunnen invloed hebben op uw verslaggeving over 2022. Mazars kan u ondersteunen bij het verwerken van de wijzigingen in uw jaarrekening. Ook kunnen wij u helpen bij andere verslaggevingsvraagstukken op het gebied van de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, inclusief Titel 9 (Dutch GAAP) of IFRS. Wij kunnen ook trainingen voor u verzorgen op het gebied van Dutch GAAP en IFRS.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze publicatie of heeft u een andere vraag op het gebied van Dutch GAAP of IFRS? Neem dan contact op met Dingeman Manschot per e-mail of per telefoon +31 (0)88 277 10 70 of met Inge van Sloun per e-mail of per telefoon +31 (0)88 277 17 63. Zij helpen u graag verder.

Document

Update RJ verslagjaar 2022
Update RJ verslagjaar 2022