Coronavirus: bijzondere tijden met grote uitdagingen

Mazars volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Het virus leidt in de hele wereld tot vergaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. We willen voor onze klanten en relaties zo wendbaar en flexibel mogelijk blijven en de maximaal mogelijke service bieden volgens de hoogste kwaliteitsnormen, ondanks de uitdagingen waar we voor staan.

Onze mensen staan daarbij centraal. De veiligheid en het welzijn van onze mensen en onze stakeholders is dan ook onze allerhoogste prioriteit.

Wij hebben een aantal voorzorgsmaatregelen genomen waarover wij u graag informeren:

  • Wij zijn een moderne onderneming en we ondersteunen flexibel werken en hebben ook de technologie en de mogelijkheden om onze mensen volledig op afstand te kunnen laten werken indien de situatie dit van ons vraagt. Op dit moment werken onze teams primair vanuit huis en op afstand.
  • Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen voor iedereen die noodzakelijkerwijs moet werken in één van onze kantoren.
  • Wij ontvangen op dit moment geen bezoek op onze kantoren. Mocht u iets willen afgeven stem dit dan met uw Mazars contactpersoon af.
  • Klantbijeenkomsten en evenementen zijn of worden uitgesteld.

De situatie verandert continu en we blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Op deze manier kunnen we zorgvuldig, goed voorbereid en snel handelen om ons aan te passen aan de situatie.

Wij realiseren ons dat het voor u en uw organisatie net als voor Mazars bijzondere tijden zijn waarbij we voor grote uitdagingen staan. Wij staan uiteraard tot uw beschikking om u waar nodig van dienst te zijn. Relevante informatie over onderwerpen die u kunnen helpen en ondersteunen bij uw huidige uitdagingen kunt u vinden op onze speciale coronavirus themapagina.

Tot slot danken wij u hartelijk voor uw vertrouwen en flexibiliteit. We kunnen alleen samen met u blijvend invulling geven aan onze maatschappelijke rol. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw vertrouwde Mazars contactpersoon.