Mazars kiest nieuw bestuur

10 oktober 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft een nieuwe Raad van Bestuur bestaande uit Ton Tuinier (voorzitter), Hans Viskil, Peter Hopstaken, Wim Lubben en Mark Lucas Luijckx. Mark Lucas Luijckx, gespecialiseerd in de advisering van private clients, is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Mazars. Hierdoor sluit de samenstelling nog beter aan op de strategische ambities van Mazars en op de internationale Mazars organisatie, waarmee de naadloze internationale samenwerking gewaarborgd blijft.

Voorzitter Ton Tuinier: “De Raad van Bestuur van Mazars hecht groot belang aan een op kwaliteit gerichte cultuur en het daarbij passende gedrag. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij met elkaar omgaan binnen de organisatie, de teams en als individuen. Maar ook bij de interactie met onze opdrachtgevers, stakeholders en omgeving. In het streven naar een duurzaam rendement vinden wij het van groot belang te blijven investeren in de kwaliteit van mensen. Deze Raad van Bestuur wil waarde toevoegen aan zowel de organisatie als de maatschappij.”

De Raad van Bestuur is nu als volgt opgebouwd:

Over Ton Tuinier
Ton Tuinier (1960) is na het afronden van zijn studie in 1982 gestart als belastingadviseur bij Mazars. Sinds 1996 is hij partner. Zijn expertise ligt in corporate en internationale fiscale vraagstukken. Tuinier is sinds 2008 lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk geweest voor de Nederlandse belastingpraktijk. Daarnaast is hij Global Head of Tax en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de belastingpraktijk van Mazars Groep. Als voorzitter van de Raad van Bestuur geeft hij leiding aan Mazars Nederland.

Over Hans Viskil
Hans Viskil (1965) is sinds 1988 werkzaam in de accountancy. Viskil is in 1992 bij Mazars gestart in de controle- en adviespraktijk en sinds 2000 als partner actief. Hij geeft leiding aan de consultancypraktijk. Daarnaast vervult hij een rol binnen de Mazars Groep op het gebied van internationale ‘owner managed business’.

Over Peter Hopstaken
Peter Hopstaken (1962) is na afronding van de studie bedrijfseconomie in 1987 als accountant gestart bij Mazars. Hij is sinds 2001 actief als partner. Naast zijn werkzaamheden en leidinggevende rol in de audit & assurance praktijk is hij vanuit zijn functie bestuurslid van de Foundation for Audit Research en van de OPAK commissie van het NBA.

Over Wim Lubben
Wim Lubben (1960) is sinds 1985 werkzaam bij Mazars en vanaf 1996 actief als partner. Hij heeft als controlerend accountant van middelgrote organisaties een focus op familiebedrijven. Lubben geeft leiding aan de Nederlandse accounting & outsourcing praktijk.

Over Mark Lucas Luijckx
Mark Lucas Luijckx (1972) heeft in 1996 zijn opleiding Nederlands Recht en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden afgerond. Sinds 1997 is hij werkzaam voor Mazars Private Clients in Den Haag. Sinds 2006 is hij partner. Daarnaast is hij als redacteur of vaste medewerker verbonden aan een aantal fiscale tijdschriften en is hij docent bij de Nederlandse Orde voor Belastingadviseurs. Zijn expertise ligt in internationale Estate Planning. Sinds 2014 is hij Deputy Head of Tax voor Mazars Groep. Lucas Luijckx geeft in Nederland leiding aan de belastingpraktijk.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 17.000 professionals in 77 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Voolstra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 33. Zij helpt u graag verder.