Mazars verhuist naar nieuw kantoor in Apeldoorn

Apeldoorn, 11 september 2017 – Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar het Univé pand aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Samen met Univé en de Kamer van Koophandel geeft Mazars invulling aan deze prachtige zichtlocatie.

Het nieuwe Mazars kantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer.  Van een traditionele werkwijze naar nog meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu op een flexplek, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking

Duurzame locatie

Mazars zet een goede stap voorwaarts als het gaat om duurzaamheid. Het pand is een van de meest hoogwaardige en energiezuinige gebouwen van Apeldoorn. De OV-vriendelijke locatie en de functionele eigenschappen van het pand sluiten uitstekend aan bij de duurzaamheidsprincipes die Mazars hanteert bij de huisvestingskeuzes.

“Het nieuwe Mazars kantoor in Apeldoorn is echt een stap voorwaarts”, zegt Frenkel Mazenier, partner Mazars Apeldoorn. “Het is een frisse en open ruimte waar we op prettige wijze kunnen samenwerken en waar we onze klanten en relaties kunnen ontmoeten.”

Meer weten?

Heeft u vragen over de verhuizing van de Apeldoornse vestiging, dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de verhuizing: Frenkel Mazenier per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 22 56.