Mazars versterkt partnerteam met Maurice Quaedvlieg

4 januari 2018 – Drs. Maurice G.W. Quaedvlieg RA AA MBA (1972) is per 1 januari 2018 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Quaedvlieg zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance en Not-for-profit praktijk van Mazars.

Over Maurice Quaedvlieg

Bij de werkzaamheden van Quaedvlieg staat het publiek belang centraal. Hij is zich bewust van zijn maatschappelijk rol als extern accountant en gedreven deze publieke rol op een kwalitatief hoogwaardige wijze in te vullen.

Naast zijn werkzaamheden als accountant is hij ook actief in bestuursfuncties bij het Nederlands Rode Kruis (District Haaglanden en het aan het Rode Kruis gelieerde Dorgelo Energie Rampenfonds) en Young Africa International. Tevens is hij lid van de raad van toezicht van Theater Ins Blau in Leiden.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo draagt Mazars bij aan het duurzame rendement van (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 81 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.