Mazars versterkt partnerteam Private Clients

24 september 2019 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partner-team versterkt met Bianca de Kroon. Met deze uitbreiding wordt de Private Clients praktijk verder versterkt.

Over Bianca de Kroon (1981)

De Kroon studeerde aan de Universiteit Utrecht achtereenvolgens recht en economie in bedrijf en maatschappij (2003, cum laude), fiscaal recht en notarieel recht (beide 2005, cum laude). Aansluitend volgde zij een LL.M programma aan Cambridge University. Sinds 2006 is zij werkzaam bij Mazars als estate planner / belastingadviseur. De kern van haar advisering is het slaan van bruggen tussen juridische en fiscale aspecten. Wat De Kroon zo boeit aan haar vak is de manier waarop de verschillende vakgebieden samenkomen, soms op een bijna wiskundige manier. Het vinden van maatwerk oplossingen voor op het eerste gezicht lastige problemen is waar zij haar energie van krijgt.

De Kroon werkt voornamelijk voor vermogende families en particulieren, dga’s en adviseurs van private clients (zoals bijvoorbeeld family offices notarissen, bankiers, advocaten en belastingadviseurs) en goede doelen. Zij wordt regelmatig ook benoemd door klanten als executeur en/of bewindvoerder.

Naast de werkzaamheden bij Mazars doceert Bianca Succesiewet en Estate Planning aan de Universiteit in Leiden. Op verschillende manieren kennis delen is belangrijk, zowel met mensen die zoeken naar een optimale oplossing voor hun situatie als met mensen die het vak willen leren. Dit is waarom zij graag lesgeeft en regelmatig optreedt als spreker op interne en externe bijeenkomsten over (internationale) Estate Planning. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werkt Mazars voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van klanten en aan de maatschappij.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft 40.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.000 professionals in 89 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.