Mazars versterkt partnerteam audit

2 juli 2019 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partnerteam uitgebreid met Anouk Terstegen. Met deze uitbreiding wordt de Audit en Assurance praktijk in de regio Zuid verder versterkt.

Over Anouk Terstegen (1974)

Na het afronden van haar studie aan de Erasmus Universiteit is Terstegen in 1997 haar carrière gestart bij Andersen waar zij is doorgegroeid naar Manager in de Audit en Assurance praktijk. Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven (ING Real Estate Finance) keerde zij in 2006 terug in het accountantsvak door in dienst te treden bij Deloitte Breda, waar zij sinds 2011 werkzaam is geweest als Director in de Audit en Assurance praktijk.

Terstegen heeft ruime controle-ervaring bij klanten in de sector Financial Services. In de laatste jaren bij Deloitte heeft zij zich gespecialiseerd in het werk voor klanten in de corporate markt met een focus op private equity, mkb en internationale ondernemingen. Terstegen is breed inzetbaar in de profit markt door kennis van en ervaring met een diversiteit aan sectorspecialisaties, zij is IFRS geaccrediteerd en heeft ruime internationale ervaring.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werkt Mazars voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van klanten en aan de maatschappij.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 23.000 professionals in 89 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.