Mazars versterkt partnerteam met Michel Kee en Ruben Freudenthal

1 november 2016 – Mazars heeft haar partnerteam versterkt met Michel Kee en Ruben Freudenthal. Met de komst van Kee investeert Mazars verder in het uitbouwen van de consultancy activiteiten.

Kee zal de GRIC praktijk versterken en aansluiten op de ontwikkeling van GRIC in de Mazars Groep. De GRIC service richt zich op de groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van Governance, Risk Management, Internal Control en Internal Audit zowel in de publieke als private sector. Met de komst van Freudenthal kiest Mazars voor een verdere uitbereiding van de Mazars Private Clients praktijk. De klanten van Freudenthal zijn voornamelijk vermogende particulieren en familiebedrijven, veelal met een achtergrond in sectoren als vastgoed, retail en productiebedrijven. 

Over Michel Kee

Michel Kee (1962) is zijn carrière gestart bij KPMG waar hij 16 jaar werkzaam is geweest in zowel de financial audit (RA in 1989) als de consultancy praktijk. Kee heeft zijn loopbaan voortgezet ‘in de business’ in internationale rollen: Head Group Internal Audit Heineken (9 jaar), Director Internal Audit TNT (4 jaar) en Chief Internal Audit Orpic in Oman (2,5 jaar). In deze rollen heeft hij zich bezig gehouden met het opzetten en/of transformeren van internal audit functies en aanpalende activiteiten waaronder risk management, internal control frameworks en compliance/ethics programma’s. Daarnaast  is hij 5 jaar actief geweest in het bestuur van het Instituut van Internal Auditors (IIA) in Nederland, waarvan de laatste 3 jaar als voorzitter. Momenteel is hij nog aan het IIA verbonden als voorzitter van de Raad van Advies. 

 

 

 

Over Ruben Freudenthal

Ruben Freudenthal (1963) startte in 1985 zijn carrière als belastingadviseur in de algemene belastingpraktijk van Deloitte. In 1997 is hij partner geworden bij Deloitte, waarna hij zich is gaan specialiseren in Private Client Services en eindverantwoordelijk is geworden voor de Private Client Services praktijk van Deloitte. Sinds 2002 is Freudenthal hoogleraar belastingrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een expertisefocus op inkomstenbelasting. Hij heeft ruime ervaring in de advisering van vermogende families, familieleden en hun onderneming, en in de advisering bij opvolgingsvraagstukken, family governance, estate planning, tax planning, beleggingsstructuren, emigratie- en immigratievraagstukken, vermogensoverdracht, en goede doelen. Hij heeft aanzienlijke praktijkervaring in de vastgoedsector. Momenteel is hij lid van de redactieraad voor de FED Brochures. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen in het MKB en de corporate markt, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 17.000 professionals in 77 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.