Mazars versterkt partnerteam Accounting & outsourcing services en Tax

31 mei 2023 – Per 1 juni 2023 treden Joanneke Verhorst-Hofman en Danka Saija als partner bij Mazars toe. Met deze uitbreiding worden de Accounting & outsourcing services en Tax praktijken verder versterkt.

 

Over Joanneke Verhorst-Hofman (1986)

Joanneke Verhorst-Hofman treedt per 1 juni 2023 als partner bij Mazars toe. Zij heeft hiervoor bijna 20 jaar ervaring opgedaan in de accounting, compliance en reporting praktijk van EY, waarvan de laatste 3,5 jaar als non-equity partner. Als accountant heeft zij gewerkt voor een groot aantal  internationale en mid-market klanten in diverse sectoren. Bij Mazars zal haar focus liggen op het verder ontwikkelen van de Accounting & outsourcing services praktijk. Daarnaast zal zij haar expertise kunnen delen om deze praktijk op landelijk niveau verder te ontwikkelen en een bijdrage kunnen leveren aan de diversiteit binnen Mazars.

 
 
 
 
 

Over Danka Saija (1984)

Danka Saija treedt per 1 juni 2023 als partner bij Mazars toe. Danka was eerder werkzaam bij Mazars van 2011 tot en met 2020, waarna zij enkele jaren als kandidaat-notaris heeft gewerkt bij BarentsKrans. Zij heeft ruime ervaring in de (internationale) estate planning en het werken voor vermogende particulieren. Naast haar rol als estate planner is Danka als docent verbonden aan de Universiteit Leiden.
 
 
 
 
 

Over Mazars

Mazars is een internationale geïntegreerde audit, accountancy, tax en advies organisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax, financial advisory, consulting en sustainability.

Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Mazars Groep, een geïntegreerde wereldwijde partnership

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft meer dan 47.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 30.000+ professionals in meer dan 95 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 17.000+ professionals via de Mazars North America Alliance.