Mazars versterkt partnerteam Audit & assurance en Tax

30 augustus 2022 – Per 1 september 2022 treden Nancy Bergmans, Mariëlle van Dijk, Mariska Hoogstad, Jeanet Makkinga en Mike Vrijmoed als partner bij Mazars toe. Met deze uitbreiding worden de Audit & assurance en Tax praktijken verder versterkt.

Over Nancy Bergmans (1986) 

Nancy Bergmans is sinds 2010 werkzaam in de tax praktijk van Mazars. Haar specialisatie is international corporate tax. Bergmans heeft ruime ervaring in het werken voor internationaal actieve corporate organisaties, zowel in het PIE-segment als daarbuiten. Naast haar rol in de Corporate tax praktijk, levert zij onder meer als lid van het innovatieteam een belangrijke bijdrage aan innovatie binnen Mazars.

     

             

      

     

Over Mariëlle van Dijk (1979)

Mariëlle van Dijk treedt per 1 september 2022 als partner bij Mazars toe. Hiervoor heeft zij 20 jaar audit-ervaring opgedaan bij PwC. Van Dijk is als eindverantwoordelijk accountant actief voor organisaties in de publieke sector. Zij beschikt over ruime ervaring met en expertise in het werk voor ngo’s, goededoelenorganisaties, culturele instellingen en not-for-profit organisaties. Daarnaast vervult Van Dijk diverse nevenfuncties en is zij onder andere voorzitter van de RJ-werkgroep ‘Fondsenwervende organisaties’ van de Raad voor de Jaarverslaggeving en lid van de Raad van Toezicht van de stichting Movies that Matter.

            

      

Over Mariska Hoogstad (1981)

Mariska Hoogstad is sinds 2016 werkzaam als Director in de Audit & assurance praktijk van Mazars. Daarvoor heeft ze 13 jaar gewerkt in de (internationale) controlepraktijk van PwC. Hoogstad is als eindverantwoordelijk accountant werkzaam in de internationale audit praktijk voor zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen alsmede dochterondernemingen van internationale groepen in diverse sectoren. Voor de energy sector is zij het aanspreekpunt binnen Mazars. 

Naast haar rol als accountant is zij lid van het landelijk kwaliteitszorgteam van Mazars, leidt zij het lokale team in Zuid-Holland en is zij fraudecoach binnen de controlepraktijk. Hoogstad is tevens ambassadeur op het gebied van inclusie & diversiteit.

     

Over Jeanet Makkinga (1971)

Jeanet Makkinga treedt per 1 september 2022 als partner bij Mazars toe. Makkinga heeft meer dan 30 jaar ervaring in de accountancy, welke zij heeft opgedaan bij Big 4-kantoren. Zij heeft ruime ervaring met (internationale) controleopdrachten (Dutch GAAP en IFRS), met name in de industrie- en real estate sector en het PIE- en POB-segment. Daarnaast was zij kwaliteitsreviewer op diverse audit-dossiers en NOW-opdrachten. 

     

     

Over Mike Vrijmoed (1988)  

Mike Vrijmoed is sinds 2010 werkzaam bij Mazars. Hij is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en estate planning. Zijn klantenportfolio bestaat uit vermogende particulieren en (eigenaren van) familiebedrijven. Naast zijn rol als belastingadviseur vervult Vrijmoed diverse nevenfuncties, zoals bestuurslid van de International Private Client stuurgroep van Praxity en is hij betrokken als ambassadeur bij de Mazars Foundation.

    

       

Over Mazars

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants-, tax en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax en consultancy.

Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Mazars Groep, een geïntegreerde wereldwijde partnership

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft meer dan 47.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 30.000+ professionals in meer dan 95 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 17.000+ professionals via de Mazars North America Alliance.