Klant aan het woord: Metaflex Doors Europe

Mazars laat mij ondernemer zijn. Mazars zit aan mijn kant van de tafel, kijkt mee naar mogelijkheden en helpt mij om dat wat wij neer willen zetten binnen de regels van de bestaande wet- en regelgeving toepasbaar te maken.

Metaflex Doors Europe is leverancier en producent van deuren voor de voedingsmiddelenindustrie en de zorgsector.

 
Herman Haan van Metaflex Doors Europe: "Mazars laat mij ondernemer zijn. Mazars zit aan mijn kant van de tafel, kijkt mee naar mogelijkheden en helpt mij om dat wat wij neer willen zetten binnen de regels van de bestaande wet- en regelgeving toepasbaar te maken.

Wij werken al meer dan 15 jaar met Mazars. Wat continuïteit betreft, we werken nog steeds met dezelfde persoon, Jaap Rauw, van Mazars.

Vertrouwen is een van onze belangrijke kernwaardes. We hebben nu een convenant met de belastingdienst, horizontaal toezicht, die gebaseerd op is op vertrouwen. Dat is een voorbeeld hoe wij willen werken.

De toegevoegde waarde van Mazars, en de verrassing die ze ons brengen, is dat ze als accountants mee willen blijven denken over: waar kan controle vervallen, en waar kun je op vertrouwen werken en hoe hou je daar het goede evenwicht.

Mazars toetst, beschermt en denkt met ons mee. Wij kunnen de onderneming leiden zoals we dat willen en Mazars helpt ons in de organisatie."

Bekijk de video:

 

Share