Sectoren

Uitgebreide en actuele expertise van uw sector is van essentieel belang om u goed van dienst te zijn. Het helpt ons om als een krachtige sparringpartner te opereren en u te voorzien van waardevolle adviezen en ondersteuning.
technology_media_&_telecommunications_1600x500.jpg

Technologie, media & telecommunicatie

Het TMT-landschap ontwikkelt zich in hoog tempo. In ons digitale tijdperk kent het technologische ecosysteem tal van vernieuwers en disrupties. Digitale bedrijven moeten dynamisch reageren op opkomende marktkrachten en technologische trends. Bij Mazars helpen we bij het creëren van toekomstgerichte en flexibele digitale bedrijven, klaar om kansen te grijpen zodra die zich voordoen.

Lees verder

Transport & logistiek

De sector transport en logistiek heeft te maken met nieuwe oorzaken van volatiliteit en onzekerheid. Strengere regelgeving, milieubeperkingen, wereldwijde handelsconflicten en digitalisering zijn allemaal factoren die grote veranderingen teweegbrengen. Onze audit-, advies- en fiscale diensten loodsen bedrijven door de complexiteit van de sector. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij oplossingen bieden die passen bij u en uw markten.

Lees verder
transport_&_logistics_1600x500.jpg