Onze expertises

Bij Mazars hebben we een ervaren multidisciplinair team van professionals die enthousiast zijn over hun sector. Zij beschikken over de kennis om u te adviseren over alle aspecten van uw onroerend goed. Ons wereldwijde partnership betekent dat we u ook met uw internationale transacties in meerdere rechtsgebieden kunnen ondersteunen.

We stemmen onze aanpak en diensten af op de specifieke vereisten van de onroerendgoedsector, met behulp van onze marktkennis en specialisatie in audit-, belasting- en consultancyadvies. Of u nu alleen binnen Nederland actief bent of ook in het buitenland, wij helpen u graag op weg.

Onze diensten

  • Financial advisory services: Iedere aankoop of verkoop is uniek. Maatwerk is daarom essentieel om verzekerd te zijn van goede resultaten. De specialisten van Mazars helpen u op alle vlakken van due diligence: zowel bij het managen van overnameprocessen als bij het verkopen van uw onderneming (vendor due diligence).
  • Outsourcing services: door uitbesteding van uw financieel economische processen, zoals uw salarisadministratie, boekhouding of andere ondersteunende taken, kunt u zich richten op de groei van uw onderneming.
  • Audit en accountancy services : Onze sectorspecialisten kennen uw wereld en hebben het vermogen inzicht te geven in de kansen voor uw onderneming. Of het nu gaat om het opstellen, beoordelen of verslaggeven van de financiële status van uw organisatie, uw accountant helpt u te bouwen aan een solide fundament voor uw toekomstplannen.
  • Digital transformation en technologie: Vraagt u zich weleens af wat de impact van nieuwe technologieën zijn op uw organisatie? Wat de kansen en bedreigingen zijn? Wat het kost en wat het oplevert? Het gespecialiseerde team van Mazars kan u bij de verschillende facetten van de digitale transformatie ondersteunen zodat u maximaal de kansen van nieuwe technologie weet te benutten.
  • Governance, Risk Compliance & Sustainability: Als organisatie wordt u in toenemende mate geconfronteerd met uiteenlopende uitdagingen. Het risicoprofiel neemt toe en de herziene Corporate Governance Code vraagt om versteviging van risicomanagement. Is uw risicomanagement voldoende gestructureerd opgezet? Vraag de Audit Committee om een onafhankelijke review.
  • Data analytics & insights : Organisaties genereren steeds meer data door de verdergaande digitalisering en zitten als het ware op een goudmijn waar data de nieuwe delfstof is. Organisaties die data op een gestructureerde manier weten te verzamelen en te verwerken tot informatie en nieuwe inzichten behalen een enorm concurrentievoordeel.
  • Corporate Social Responsibility : Uw klanten zijn anders naar de wereld gaan kijken en kritischer op uw organisatie dan voorheen. Duurzaamheid is een belangrijk thema, tegelijkertijd moet u de kosten in de gaten houden. Heeft u uw mogelijkheden om duurzaam te innoveren al in kaart?
  • Estate planning : De continuïteit van uw bedrijf is wellicht een belangrijke doelstelling. Maar wat als er onverhoopt iets met u gebeurt? Zijn hiervoor voorzieningen getroffen en is de volgende generatie of uw opvolger opgelijnd? Nadenken over continuïteitsrisico’s, opvolging en uw estate planning is van groot belang!
  • Tax advisory and compliance services: U wilt er zeker van zijn dat u uw fiscale verplichtingen nakomt en uw onderneming voldoet aan de complexe (internationale) wet- en regelgeving. Daarnaast wilt u de kansen voor uw onderneming benutten. De specialisten van Mazars geven u advies op maat: in binnen- en buitenland.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze sectorgroep bouw & vastgoed? Neem dan contact op met Paul Schutjens per e-mail  of per telefoon: +31 (0)88 277 24 00 of met Ronald Plat per e-mail   of per telefoon: +31 (0)88 277 14 16.