Personeelszaken

De omgeving van uw onderneming is in beweging. Uw klanten worden kritischer, de concurrentie neemt toe, de arbeidsmarkt is krap, er is vergrijzing en het werk verandert onder invloed van de digitalisering. Al deze ontwikkelingen zorgen er voor dat steeds meer ondernemingen investeren in een toekomstbestendig personeelsbestand. Op deze manier zijn uw klanten en u verzekerd van een optimale bedrijfsvoering in de toekomst.

Uw medewerkers hebben een belangrijk aandeel in de toekomst van uw onderneming, zij vormen het hart van uw onderneming. Om optimaal te blijven presteren, wilt u uw medewerkers helpen te floreren. Als werkgever heeft u immers een essentiële rol in het creëren van de juiste omstandigheden, voor uw medewerkers én voor uw onderneming.

HR services

De specialisten van Mazars helpen u met uiteenlopende HR-vraagstukken, van strategische prioriteiten tot ondersteuning bij tactische activiteiten. Ervaart u moeilijkheden bij het werven en aannemen van nieuwe medewerkers en wilt u uw aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt vergroten? Of wilt u graag het personeelsverloop terugdringen en medewerkers behouden?

Bij Mazars kunt u terecht voor een breed scala aan HR services, van advies voor het succesvol werven, beoordelen, belonen en ontwikkelen van mensen tot aan het verbeteren van het verzuim, het verloop, de veiligheid en de gezondheid van uw medewerkers. 

Loonheffingen

Als ondernemer met personeel krijgt u te maken met vraagstukken op het gebied van loonbelasting en premieheffingen. U wilt weten welke wet- en regelgeving op u van toepassing is en het risico op naheffingen tot een minimum beperken. Of u nu werkt met Nederlandse krachten of medewerkers uit het buitenland, vast of flexibel personeel of arbeidskrachten in- of uitleent, onze specialisten begeleiden u om in control te zijn binnen de (inter)nationale regelgeving en aanspraak te maken op de geldende loonkostenvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over personeelszaken, zoals bijvoorbeeld ontslag, loonheffingen, inhuur personeel of werving & selectie? Neem dan contact op met Marco Zimmerman per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 20 65. Zij helpen u graag verder.