Aron de Jong Partner | Corporate Finance

Aron de Jong

Persoonlijk quote / visie

“Het vertrouwen dat cliënten mij bij belangrijke beslissingen in hun leven schenken, ervaar ik als eervol”

Opleiding en werkervaring

Aron heeft de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit afgerond. Daarnaast heeft hij diverse opleidingen op het gebied van Corporate Finance en leiderschap gevolgd aan onder meer Amsterdam Institute of Finance, Insead Business School (Frankrijk) en Columbia Business School (Verenigde Staten).

Aron begon zijn carrière in de accountantspraktijk en heeft ruim 20 jaar ervaring bij big-four kantoren. Sinds 1999 werkt hij als transactieadviseur.

Sinds de aansluiting van Ten Kate Huizinga bij Mazars per 1 januari 2018, is Aron als partner/aandeelhouder verbonden aan Mazars Nederland.

Aron is in 2015 en 2016 genomineerd als finalist voor de verkiezing ‘Overnameadviseur van het Jaar’ tijdens de Fusie- & Overname awards. In 2017 is Aron genomineerd als finalist voor de DCFA Deal of the Year Award. In 2019 hebben Aron en zijn team de DCFA Deal of the Year Award gewonnen.

Specialistische ervaring

Aron heeft honderden fusies & overnames begeleid. Zowel internationaal als nationaal. Hij werkt voor DGA’s, private equity huizen, managementteams en (inter)nationale ondernemingen.

Koop en verkoop van ondernemingen en alle aspecten die daarmee samenhangen - zowel nationaal als internationaal - zijn specialismen van Aron.

Nevenfuncties

Aron is een actieve Rotarian. Hij is lid, initiatiefnemer, medeoprichter en eerste voorzitter van Rotary Club Enschede Kwartier. Daarnaast is Aron lid en oud-voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA). Ook is hij geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) en is hij lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Aron de Jong

Diensten

Over ons