Bas den Ouden Director Due Diligence

63440 pano.jpg

Bas den Ouden is sinds 1986 werkzaam bij Mazars en werkte tot 2007 in de algemene controle- en adviespraktijk voor (inter)nationale bedrijven waaronder (zakelijke) dienstverlenende-, handels-, productie-, installatie-, bouw- en scheepvaartondernemingen.

Bovendien was Bas betrokken bij het uitvoeren van aandelenwaarderingen, inbreng-verklaringen, herstructureringen, onderzoeken ter optimalisering van de administratieve organisatie alsmede het opzetten en verbeteren van managementrapportages.

Sinds de oprichting in 2007 is Bas werkzaam voor Mazars Financial Advisory Services alwaar hij een ruime ervaring inbracht en verder opbouwde in het leiding geven aan, begeleiden en uitvoeren van (cross-border) (vendor) due diligence opdrachten.

Hij heeft ruime ervaring in het leiding geven aan en samenwerken in multidisciplinaire (due diligence) teams. Dit heeft geleid tot een ruime ervaring in diverse sectoren met een nadruk op engineering, uitzend (flex)markt, IT, leisure, automotive, chemie, onroerend goed en transport en logistiek.

Daarnaast is hij actief voor de NVP in het opleidingsprogramma (cursus Due Diligence geven) en is hij lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Cavent, actief in de zorg voor verstandelijk gehandicapten.

Expertise

  • Due diligence Buy Side & Vendor initiated
  • SPA reviews
  • Begeleiding acquisitietrajecten
  • Herstructureringen
  • Verbeteringstrajecten interne rapportage, AO/IB

Opleiding

  • Nivra (Opleiding tot Register Accountant)

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Bas den Ouden