Frank Walta Partner

92721 pano.jpg

De kennis en ervaring die ik binnen een bepaalde branche opdoe, is erg waardevol voor mijn klanten. Hierdoor kun je op voorhand namelijk al risico’s ondervangen. Bovendien geeft deze branche-ervaring mij inzicht in de mogelijkheden die mijn klanten al dan niet hebben. Daarmee kun je voor hen, binnen de marges van dit vak, nieuwe kansen creëren.

Opleiding en werkervaring

  • Postdoctorale opleiding Accountancy, Universiteit van Amsterdam

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Mazars als accountant. Als partner in de assurance praktijk ben ik betrokken bij de controle van diverse grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Tot mijn klantenkring behoren hotels en ondernemingen die een verbinding hebben met Israël.

Specialistische ervaring

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Externe verslaggeving, waaronder IFRS
  • Hotelbranche
  • Israëlische markt

Nevenfuncties

Ik deel graag mijn kennis en expertise met mensen die meer over dit vak willen leren. Daarom ben ik actief als Docent Externe Verslaggeving aan de Nyenrode Business Universiteit. Mijn enthousiasme en passie voor dit vak hebben er onder andere toe geleid dat ik door de accountancy-studenten van Nyenrode Universiteit ben verkozen tot ‘Aanstormend talent van het jaar 2013-2014’.