Frank Walta Partner | Lid Raad van Bestuur

92721 pano.jpg

Ik ben er trots op om bestuurder te zijn van Mazars, een organisatie die écht gericht is op het publiek belang en waar mensen boven processen gaan. Waar je de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen, te onderzoeken, te innoveren en ondernemend te zijn. De zorg voor én het verder ontwikkelen van alle Mazarianen, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd, is een belangrijke strategische doelstelling. Ik lever vanuit mijn bestuurlijk rol een actieve bijdrage aan het vormgeven van ons Human Resource Management beleid waarin “people, education & culture” centraal staan.

Opleiding en werkervaring

  • Postdoctorale opleiding Accountancy, Universiteit van Amsterdam
  • Executive Master of Business Administration (MBA)

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Mazars en vanaf 2005 actief als partner in de Audit & assurance praktijk. Tot mijn klantenkring behoren met name ondernemingen in de hospitality sector, voornamelijk hotels. Daarnaast ben ik lid van het managementteam van de serviceline Audit & assurance.

Specialistische ervaring

  • Externe verslaggeving, waaronder IFRS
  • Hospitality sector

Bij Mazars werken we actief aan de verbeteringen in processen, systemen en gedrag die nodig zijn in het nastreven van onze kwaliteitsvisie: Mazars versterkt vertrouwen door toonaangevende kwaliteit. Vanaf de start in 2017 ben ik programmaleider van ons Veranderprogramma dat specifiek gericht is op de noodzakelijke gedragsverandering.

Nevenfuncties

Ik deel graag mijn kennis en expertise met young professionals die meer over accountantsberoep willen leren. Het geeft me energie om anderen enthousiast te maken voor ons beroep. Daarom ben ik actief als docent en examinator Externe Verslaggeving aan de Nyenrode Business Universiteit.

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Frank Walta

Diensten