Gerrit Kluvers Partner

44640 pano.jpg

Persoonlijk quote / visie

“In mijn functie van belastingadviseur ben ik primair het aanspreekpunt voor alle voorkomende fiscale vraagstukken van onze cliënten. Daarnaast kan ik als vertrouwensman als algemeen klankbord fungeren om met de ondernemer van gedachten te wisselen over alles wat hem of haar bezighoudt.”

Opleiding en werkervaring

In 1990 is Gerrit afgestudeerd als Fiscaal jurist aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend startte hij zijn loopbaan bij een regionaal accountantskantoor.

Enkele jaren later, in 1995, trad hij in dienst bij Ten Kate Huizinga als belastingadviseur, waar hij in 2000 partner werd.

Sinds de aansluiting van Ten Kate Huizinga bij Mazars per 1 januari 2018, is Gerrit als partner/aandeelhouder verbonden aan Mazars Nederland.

Specialistische ervaring

Door de jarenlange ervaring bij klanten in het midden- en kleinbedrijf en de (bestuurlijke) ervaringen die Gerrit in nevenfuncties heeft opgedaan, is hij breed inzetbaar als sparringpartner voor eigenaren van familiebedrijven.

Specifieke klantervaring

De focus van Gerrit ligt op advisering bij bedrijfsoverdrachten en herstructureringen in het midden- en kleinbedrijf, in het bijzonder in de bouwsector.

Nevenfuncties

Gerrit is lid van de Rotaryclub in Ootmarsum en lid van de steunfractie van de VVD Dinkelland.

Pagina's gerelateerd aan Gerrit Kluvers