Hans Bekker Partner

04511 pano.jpg

Persoonlijk quote / visie

“Ik ben adviseur en sparringpartner van de DGA”

Opleiding en werkervaring

Hans heeft in 1982 de HEAO Bedrijfsopleiding aan de Hogeschool Enschede afgerond. Aansluitend is hij in 1984 gestart bij het Ministerie van Financiën, waarna hij een jaar later de overstap maakte naar een lokale accountantsorganisatie in Enschede. In deze jaren rondde hij zijn AA-opleiding af.

In 1992 trad Hans in dienst bij Ten Kate Huizinga als Accountant, waarna hij in 2000 MKB-partner werd bij deze organisatie. In de loop der jaren heeft hij bij Ten Kate Huizinga diverse vestigingen en afdelingen aangestuurd.

Sinds de aansluiting van Ten Kate Huizinga bij Mazars per 1 januari 2018, is Hans als partner/aandeelhouder verbonden aan Mazars Nederland.

Specialistische ervaring

Hans heeft een brede klantportefeuille. Hij bedient DGA familiebedrijven vanaf 10 fte in de regio Twente. Daarnaast heeft hij specifieke sectorervaring in de Automotive, Zakelijke dienstverlening en Metaalsector.

Nevenfuncties

Hans bekleedt diverse bestuursfuncties in lokale maatschappelijke organisaties. Daarnaast is hij actief bij enkele ondernemers- en sportclubs in de regio.

Meer informatie?