Contact Joeri Galas

Joeri Galas Partner | Register accountant

T: +31 (0)88 277 14 62
 E: joeri.galas@mazars.nl

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Mazars als Registeraccountant. Daarbij richt ik mij met name op corporate en internationaal vertakte ondernemingen. Ik ben gespecialiseerd in ondernemingen die actief zijn in de sector Technologie, Media en Telecom. Mijn expertise ligt in:

  • Vaktechniek
  • Kwaliteitsbeheersing
  • IFRS
  • IPO

Ondernemers die de discussie aan willen gaan over verbeteringen en uitdagingen is wat mij inspireert. Die discussies zetten mij op scherp en leren mij na te denken over hoe werkzaamheden slimmer en anders kunnen. Ik verplaats mijzelf daarbij in de positie van de klant om naar de juiste oplossing te zoeken. Dat, in combinatie met mijn branchekennis, maakt dat ik voor mijn klanten toegevoegde waarde kan creëren.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring op het gebied van IFRS verslaggeving en andere vaktechnische onderwerpen. Daarom treed ik regelmatig op als spreker op interne en externe bijeenkomsten. Bent u op zoek naar een spreker over? Neem dan contact op met Mazars University via 088 – 277 12 34 of university@mazars.nl.

Wilt u meer weten over mij of wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op per e-mail (joeri.galas@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 14 62. Bezoek ook gerust mijn LinkedIn profiel

Share