Paul ter Riet Partner | Belastingadviseur

Paul ter Riet.jpg

Persoonlijk quote / visie

Samen ambities realiseren door maatwerkadvisering 

Opleiding en werkervaring

Paul is in 1997 afgestudeerd als fiscaal jurist aan de Universiteit Leiden. Na de afronding van zijn opleiding, heeft Paul in zijn functie van belastingadviseur vele jaren nationale en internationale ervaring opgedaan bij Big-4 kantoren in Amsterdam en Oost-Nederland.

In 2013 heeft Paul de overstap gemaakt naar Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs, waar hij de belastingadviespraktijk verder heeft uitgebouwd. In 2015 is hij bij de organisatie toegetreden als Partner.

Sinds de aansluiting van Ten Kate Huizinga bij Mazars per 1 januari 2018, is Paul als partner/aandeelhouder verbonden aan Mazars Nederland. 

Specialistische ervaring

Paul adviseert ondernemingen met name over herstructureringen, fusies en overnames. Bovendien houdt hij zich veelal bezig met de begeleiding van de DGA. Paul bedient met name ondernemers die actief zijn in de sectoren Automotive, Bouw, Handel en Productie.

Nevenfuncties

Paul is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daarnaast is hij actief in verschillende bestuursfuncties in Enschede.

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Paul ter Riet