Pieter Tra Partner | Belastingadviseur

84095  pano.jpg

T: +31 (0)88 277 19 00
E: pieter.tra@mazars.nl

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Mazars als belastingadviseur. In mijn huidige functie als partner richt ik mij op ondernemers die actief zijn in de sector Transport & Logistiek. Ik adviseer over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van:

  • Bedrijfsopvolging
  • Herstructureringen
  • Pensioenen voor  Directeur-grootaandeelhouders (DGA)
  • Strategie

Wat mij zo aan dit vak intrigeert is het ontzorgen van klanten. Ik treed graag op als vertrouwenspersoon en zorg ervoor dat de ondernemer zich kan richten op hetgeen hij goed in is, namelijk ondernemen. Het is mijn taak om de fiscale zorgen van de klant uit handen te nemen en op zoek te gaan naar de meest optimale oplossing.

In dit vakgebied draait het niet alleen om het beantwoorden van vragen van de ondernemer. De ervaring leert dat je juist ideeën moet delen. Ik bekijk een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken en kijk naar de beste oplossing. Op deze manier probeer ik nieuwe kansen voor ondernemers te creëren. Dat vinden zij waardevol.

Naast mijn werkzaamheden bij Mazars ben ik actief als bestuurslid Stichting administratiekantoor NEC Nijmegen. Ook deel ik graag mijn kennis en expertise met mensen. Daarom schrijf ik regelmatig blogs over fiscale aspecten en uitdagingen voor ondernemers in de transport en logistiek sector. Interesse? Lees dan hier mijn blogs .

Wilt u meer weten over mij of wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via e-mail (pieter.tra@mazars.nl ) of via telefoon: +31 (0)88 277 19 00. Bezoek ook gerust mijn LinkedIn profiel  of Twitter.

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Pieter Tra

Diensten

Markten

Nieuws & Events