Ralph Burink Partner

14871 pano.jpg

Persoonlijk quote / visie

“Met ondernemers op een persoonlijke en professionele wijze verder kijken naar kansen en mogelijkheden voor duurzaam succes.

Opleiding en werkervaring

In 1993 heeft Ralph de HEAO-opleiding Accountancy (RA) aan de Hogeschool Windesheim afgerond. Aansluitend heeft hij de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Ralph heeft jarenlange ervaring in de accountantsbranche. Na de afronding van zijn opleiding trad hij in dienst bij Ten Kate Huizinga waar hij in 2002 is toegetreden als MKB-partner.

Sinds de aansluiting van Ten Kate Huizinga bij Mazars per 1 januari 2018, is Ralph als partner/aandeelhouder verbonden aan Mazars Nederland.

Specialistische ervaring

Ralph is allround adviseur in het MKB en heeft sectorspecifieke kennis van de vrije beroepen, in het bijzonder van Gezondheidszorg en Zakelijke Dienstverlening zoals de Deurwaardersbranche. Bovendien is hij door zijn jarenlange ervaring specialist geworden op het gebied van financieringen, koop en verkoop bij familiebedrijven en strategisch ondernemen. Daarnaast is Ralph actief betrokken bij een Nederlands-Duitse  samenwerkingsorganisatie (DNL-business) van waaruit hij ondernemers begeleidt die grensoverschrijdend actief zijn of willen zijn.

Meer informatie?