Sander van Kreijl Belastingadviseur

47793 pano.jpg

T: +31 (0)88 277 23 12
 E: sander.vankreijl@mazars.nl

Als belastingadviseur richt ik mij met name op not-for-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Daarbij ben ik gespecialiseerd op het gebied van omzetbelasting, BTW-compensatiefonds en overdrachtsbelasting. Tot mijn klantenkring behoren diverse (lokale) overheidsinstellingen, waaronder gemeenten en waterschappen.

Het gaat organisaties niet om de belastingregelgeving, maar juist om wat de fiscale regels hen kunnen opleveren. Als belastingadviseur is het mijn taak om de regels voor de klant toepasbaar te maken. Daarbij kijk ik niet alleen naar de fiscale (btw) aspecten, maar ook naar de andere vakgebieden. Alleen op die manier kun je ontdekken waar de kansen voor de klant liggen.

Overheidsinstellingen moeten een goede balans zien te vinden in de omvang van hun takenpakket. Het is van belang om de taken zo efficiënt mogelijk te organiseren, zodat zij kosten kunnen besparen. Ik help mijn klanten hierbij. Niet alleen met parate niche kennis, maar ook door goed te luisteren naar de klant en op de specifieke wensen in te gaan.

Ik deel graag mijn kennis en expertise met mensen die meer over dit vakgebied willen leren en andere vakgenoten. Zo ben ik ook als docent actief bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) op het gebied van omzetbelasting voor overheid en Not-for-Profit.

Wilt u meer weten over mij of wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op per e-mail (sander.vankreijl@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 23 12. Bezoek ook gerust mijn LinkedIn profiel