Volkan Anli Registeraccountant | Turkish Desk

Volkan Anli

Mensen inspireren mij. Ik houd ervan om samen te werken en gezamenlijke doelen te behalen. Daarnaast ontzorg ik graag mijn klanten en relaties. Maar dat is niet het enige. Meedenken en mezelf proactief opstellen doe ik met plezier. Er zijn genoeg onverwachte, verrassende kansen voor ondernemers waar zij niet vanaf weten, zoals ondernemen in Turkije. Ik maak hen daar graag attent op en adviseer over de te nemen stappen. Als adviseur moet je namelijk niet alleen kunnen analyseren, maar ook kunnen inspireren.

Specialistische ervaring

Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Mazars en werk momenteel als registeraccountant in de controlepraktijk. Ik ondersteun grote ondernemingen en MKB’ers bij bedrijfsorganisatorische vraagstukken, maar ook met het controleren van hun jaarrekeningen.

Specifieke klantervaring

Naast mijn werkzaamheden in de controlepraktijk ben ik verantwoordelijk voor de Turkish Desk. De Turkish Desk helpt Nederlandse bedrijven die activiteiten in Turkije op willen zetten. Ook Turkse bedrijven die zich willen richten op de Nederlandse markt ondersteunen wij op uiteenlopende gebieden. Dankzij mijn Turkse achtergrond heb ik veel kennis over de Turkse business en cultuur. Ik weet wat er komt kijken bij het opzetten van activiteiten in Turkije.

Nevenfuncties

Ik krijg energie van mensen. Dit maakt dat ik mijn kennis ook graag met anderen deel. Daarom treed ik regelmatig op als spreker op interne en externe bijeenkomsten. Bent u op zoek naar een spreker over ondernemen in Turkije? Neem dan contact op met mij.

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Volkan Anli

Diensten