Wim Lubben Partner | Lid Raad van Bestuur

53150 pano.jpg

In mijn rol als accountant heb ik een mooi vak en kan ik als vertrouwensman een waardevolle bijdrage leveren aan het maatschappelijk verkeer. Het valideren van financiële informatie is zowel voor de gebruikers van die informatie (alle stakeholders in het economisch verkeer) als voor onze klanten en hun onderneming van evident belang. In mijn dagelijks werk voor klanten ligt er voor mij een uitdaging om goed te luisteren, professioneel kritisch te zijn en gepast op de goede momenten ‘nee’ te zeggen en om dat overtuigend te kunnen uitleggen.

Opleiding en werkervaring

  • 1987 RA afgerond
  • Milieu-accountancy studie afgerond
  • 1981 - 1985 Dechesne van den Boom Almelo
  • 1985 - heden Mazars Paardekooper Hoffman

Sinds 1985 ben ik in dienst bij Mazars. In 1996 werd ik partner en vanaf 2014 ben ik lid van de Raad van Bestuur. Ik werk als controlerend accountant van middelgrote organisaties, met een focus op familiebedrijven.

Raad van Bestuur Mazars Nederland

Sinds 2014 maak ik deel uit van de Raad van Bestuur. In deze rol zet ik mij in om, vanuit onze functie binnen het maatschappelijke verkeer, een succesvolle maar vooral ook duurzame organisatie te creëren. In september 2016 is mijn rol als lid van de Raad van Bestuur verlengd voor vier jaar. Binnen de Raad van Bestuur ben ik verantwoordelijk voor de accounting & outsouring praktijk, financiën en Mazars huisvesting.

Specialistische ervaring

Door de jarenlange ervaring bij klanten in het middenbedrijf en de bestuurlijke ervaring opgedaan bij en buiten Mazars ben ik breed inzetbaar als sparringpartner voor bestuurders en toezichthouders van middelgrote organisatie en specifiek familiebedrijven.

Specifieke klantervaring

  • Controle-en beoordelingsopdrachten bij bedrijven in het middenbedrijf (DGA-structuur en familiebedrijf)
  • Specifieke ervaring met advocatuur en andere zakelijke dienstverleners, bouw en groothandel

Nevenfuncties

  • Penningmeester Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN)