Mazars in Nederland

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëren wij waarde voor onze klanten.

Mazars heeft 10 vestigingen in Nederland, waar 46 partners en 600 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

Inspireren en analyseren

De accountants, belastingadviseurs en consultants van Mazars weten kennis, samen met u, om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar vooral ook op ideeën. Immers ook in uw business zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Mazars Groep; internationaal netwerk

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 18.000 professionals in 79 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking. Wilt u meer weten over de Mazars Groep, klik dan hier.

Wilt u voor uw bedrijf ook kansen creëren? 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op
Word lid van onze nieuwsbrief
 

Vestigingen 

Amsterdam - Apeldoorn - Breda - Den Haag - Eindhoven - Gouda - Nijmegen - Rotterdam - Twente - Utrecht

Over Mazars

Mazars in de Media - Jaarverslag - Transparantierapport - Historie - Onze Medewerkers - Bestuur 

Onze dienstverlening

  • Sectorexpertise: met welke uitdagingen krijgt u als ondernemer in verschillende sectoren te maken? En welke expertise kunnen onze specialisten bieden om u daarmee te helpen?  
      
  • Accountancy dienstverlening: zoekt u een partner met branche gerelateerde expertise én een ruime, vooruitziende blik op financiële zaken? Onze accountants denken verder en vinden nieuwe kansen voor u: van objectieve bedrijfs- en risicoanalyses, financiële controle tot en met toekomstgerichte adviezen.
       
  • Fiscale dienstverlening: onze specialisten brengen u niet alleen op de hoogte van alle fiscale regels en wetten, maar adviseren u ook over hoe u, op basis van uw fiscale rechten en verplichtingen, mogelijke kansen kunt benutten.
       
  • Advies: onze adviseurs helpen u om het optimale uit uw onderneming of organisatie te halen, met betrouwbaar advies op het gebied van onder andere IT-audits, corporate finance, waardering, outsourcing, vermogensbeheer en/of HR.

Share