Zakendoen in China

Bent u een Nederlandse ondernemer met plannen in China? Profiteer dan van de kennis en ervaring van de specialisten van Global China Services van Mazars, want Mazars heeft veel ervaring met zakendoen in China. Sinds de jaren negentig zijn wij gevestigd in de vier belangrijkste handelssteden in China: Beijing, Guangzhou, Shanghai en Hong Kong.

De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan met het zakendoen in China hebben wij gebundeld in Global China Services. Onze specialisten werken samen met de professionals van Mazars China en daarmee vormen wij een goede link voor Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in China. Als ondernemer profiteert u maximaal van deze internationale samenwerking.

Mazars kan u helpen bij

Als buitenlandse ondernemer in China loopt u niet alleen tegen problemen aan op het gebied van taal en cultuur, maar moet u ook rekening houden met de juridische en fiscale wet- en regelgeving. Global China Services ondersteunt in samenwerking met Mazars China, uw onderneming met de volgende diensten:

Kijk voor meer informatie over Mazars China op www.mazars.cn.