Digitaliseren personeels- en salarisadministratie

Meer grip op uw personeels- en salarisadministratie. Met Mazars Next krijgt u het complete inzicht in uw digitale dossiers.

Digitale dossiers

De personeelsgegevens van elke medewerker zijn terug te vinden in een uniek dossier. Denk hierbij aan documenten zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID en gespreksverslagen. Daarnaast verschijnt er een automatische alert op verjaardagen en bij naderende afloop van contracten.

Real-time verwerken gegevens

Salarisgegevens van medewerkers worden real-time verwerkt in het online boekhoudpakket. Indien dit gekoppeld is.

Eigen portal voor werknemers

Elke werknemer heeft een eigen digitale pagina met inlog. Inloggen kan ook via de zeer gebruiksvriendelijke en gratis app. U kiest welke informatie u vrijgeeft.

Dashboard

Een overzichtelijk dashboard biedt u op elk gewenst moment actueel inzicht in managementrapportages op het gebied van personeel.

Mazars kan u helpen

De specialisten van Mazars helpen u tijd en moeite besparen met oplossingen voor uw personeels- en salarisadministratie. Ontdek het gemak van de salaris- en HR applicatie in de cloud en een up to date salaris- en personeelsadministratie. Voor kleine en middelgrote bedrijven die real-time willen samenwerken tot en met (internationale) ondernemingen die maximaal ontzorgd willen worden.