Jaarrekening samenstellen

Als MKB-ondernemer bent u niet altijd verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Toch wilt u dat uw jaarrekening vakkundig en zorgvuldig wordt samengesteld. De accountants van Mazars stellen uw jaarrekening op volgens de strengste standaarden. Zo beschikt u over cijfers waar u op kunt bouwen.

Financieel jaarverslag samenstellen

Voor een kleinere onderneming is het samenstellen van het financieel jaarverslag soms een hele opgave. Dit vergt immers tijd en aandacht. Wilt u uw jaarrekening door een accountant laten samenstellen? Dat kan met een samenstelopdracht. Zo kunt u zich volledig op uw onderneming richten. De samenstellingsverklaring die u van Mazars krijgt bij een samenstelopdracht:

  • Bewijst dat uw cijfers op deskundige wijze tot stand zijn gekomen.
  • Levert praktische tips en adviezen op.

Deskundige blik met oog voor de toekomst

Mazars voert elke samenstelopdracht uit volgens een standaardwerkprogramma en de hoge Mazars standaarden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Onze accountants verstaan hun vak en verdiepen zich in uw onderneming. Alleen door echt de ins en outs van uw onderneming te kennen, kunnen wij uw jaarcijfers op een juiste manier presenteren. Daarnaast denken wij met u mee en kijken wij hoe u aan de hand van de gegevens uit de jaarcijfers uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Submit RFP