Verzekeraars

Vooruitstrevende oplossingen voor verzekeraars waarmee u succesvol bent in een zich hervormende markt

De verzekeringssector verandert snel. De grootste uitdaging voor de sector is het beheersen van de onzekerheid en de risico's die gepaard gaan met deze disruptie. Technologische veranderingen waaronder de komst van Insurtech, wijzigende regelgeving en een onzekere economische situatie veranderen de verwachtingen van de (potentiële) verzekerden. Bij Mazars bieden we verzekeraars oplossingen op het gebied van audit, belastingen en advies die helpen deze uitdagingen om te zetten om ook in de toekomst de belangen van stakeholders in te vullen en daarbij kansen te benutten.

Onze aanpak

Verzekeringsmaatschappijen worden geconfronteerd met verschillende factoren die de dynamiek van de sector beïnvloeden en deze complexer maken. Technologische transformatie, strengere regelgeving en politieke en economische onrust moeten zorgvuldig worden begeleid, terwijl zowel de verschuiving in de verwachtingen als het gedrag van de consument in goede banen moet worden geleid.

Bij Mazars hebben we een lange staat van dienst in de verzekeringsmarkt en onze kwalificaties geven ons een brede kijk op de disruptie in de verzekeringsbranche. Onze organisatie combineert een internationaal perspectief met de serviceniveaus die u van een individuele zakenpartner mag verwachten om diensten op maat te leveren, of het nu gaat om tussenpersonen, volmachthouders, of levens-, schade- en herverzekeraars.

Wij werken voor wereldwijd opererende verzekeringsmaatschappijen, regionale en lokale verzekeraars, alsmede regelgevende en toezichthoudende instanties. Als u voor ons kiest, heeft u altijd één aanspreekpunt die u het beste levert wat Mazars te bieden heeft en de juiste specialisten en oplossingen uit de hele markt samenbrengt die passen bij uw strategie en doelstellingen.

Ons team bestaat uit verzekeringsexperts die over de wereldwijde, regionale, lokale en regelgevende kennis en technische expertise beschikken om een uitmuntende service te kunnen bieden. We werken met één geïntegreerd serviceplatform om ons multidisciplinaire team over verschillende specialismen heen samen te brengen. Actuarissen maken onderdeel uit van dit team.

Onze diensten

Submit RFP