Banken & kapitaalmarkten

Oplossingen om banken te helpen in een complexe markt

De bankensector staat voor aanzienlijke uitdagingen op het gebied van regelgeving, technologische disruptie en veranderende consumentengewoonten. In een zeer onzekere en volatiele economische omgeving en met duurzame financiering die aan belang wint naarmate banken en toezichthouders nieuwe ideeën ontwikkelen, is het aanpassen van bedrijfsmodellen en het omarmen van disruptie cruciaal. Ons geïntegreerde team van specialisten in banking, FIntech en betaalinstellingen dragen passende oplossingen bij u aan die de maatschappij van u verwacht.

Onze aanpak

Disruptie en verandering in regelgeving zijn gevestigde thema's in de bancaire sector. Voeg daarbij de stijgende kostendruk, het veranderende consumentengedrag en de nieuwe politieke en economische uitdagingen en er is aan risico's en kansen voor de sector geen gebrek. Naarmate de markt verandert, is het van cruciaal belang dat banken worden uitgerust met de instrumenten om hun business- en bedrijfsmodellen te herijken, te voldoen aan de eisen van een complexe regelgeving en duurzaamheid in het middelpunt van hun activiteiten te plaatsen.

Bij Mazars omvat ons bank- en ervaren vakmensen die een diepgaand inzicht in de sector meebrengen. Wij begrijpen het gecompliceerde web van regelgevende, economische en politieke veranderingen die van invloed zijn op financiële instellingen en bieden advies en oplossingen die leiden tot solide beslissingen.

Tot onze klanten behoren enkele van de grootste banken ter wereld en we werken samen met de hele waardeketen van de sector. Met bank- en kapitaalmarktspecialisten over de hele wereld bieden we lokale marktervaring door te werken met één geïntegreerd platform dat ervoor zorgt dat de begeleiding die u van ons krijgt, past bij uw bedrijfsdoelstellingen. 

Ons team bestaat uit bank- en kapitaalmarktexperts die over de wereldwijde, regionale, lokale en regelgevende kennis en technische expertise beschikken om een breed scala aan oplossingen op een echt geïntegreerde manier te leveren. We werken samen op een manier die ons multidisciplinaire team over de hele wereld en een scala aan specialismen samenbrengt.

Onze diensten

Submit RFP

Klik hier

Interessant voor u:

Event