Not for profit

Met onze maatwerkondersteuning kunt u uw cruciale rol in de samenleving beter vervullen 

Goededoelenorganisaties en andere not-for-profit organisaties spelen een essentiële rol in onze economie en samenleving. Ze hebben echter vaak te maken met financiële druk als gevolg van veranderende demografie, schommelende donaties en druk vanuit regelgeving. Wij helpen organisaties zonder winstoogmerk hun belastingvrije status te behouden en bieden een scala aan fiscale, audit- en adviesdiensten om de operationele continuïteit te waarborgen. We begrijpen dat aan elke organisatie andere eisen gesteld worden en dus zorgen we ervoor, dat onze oplossingen perfect bij uw behoeften passen.  

Onze aanpak  

Bij Mazars bestaat ons team uit deskundige specialisten die ervaring hebben met de unieke uitdagingen waar u voor staat. Wij bieden een scala aan fiscale, audit- en adviesdiensten en helpen u met bijvoorbeeld de inzage in wel of geen VPB-plicht of de optimalisering van uw btw positie. We helpen u bij de vraagstukken die u moet oplossen en bij het ontwikkelen van een degelijk en duurzaam bedrijfsmodel. 

De not-for-profitsector wordt gekarakteriseerd door zijn diversiteit. We werken met een breed spectrum van organisaties, zoals goededoelenorganisaties, culturele instellingen, belangenorganisaties, onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Misschien bent u een kleine organisatie of juist een grote, complexe organisatie. In plaats van een uniforme aanpak bieden we oplossingen die perfect passen bij uw omstandigheden. 

Onze diensten 

Onze focus

Submit RFP

Document

Brochure Maatschappelijke organisaties in beweging