Diensten

Audit & assurance

Audit & assurance

Onafhankelijkheid en zorgvuldigheid die vertrouwen en transparantie bieden aan stakeholders en de maatschappij.

Lees verder

Outsourcing

Door uitbesteding van uw financieel-economische processen, kunt u zich richten op het behalen van uw strategische doelen en de groei van uw onderneming. Mazars is een betrouwbare partner die u helpt te focussen op uw core business.

Lees verder
Outsourcing
Tax

Tax

U wilt voldoen aan uw fiscale verplichtingen zonder dat u daar onnodig veel tijd aan kwijt bent. Daarnaast wilt u gebruik maken van de kansen die de fiscale wetten en regels u bieden. De specialisten van Mazars helpen u uw fiscale kansen optimaal te benutten. Ze geven u fiscaal advies op maat: in binnenland én buitenland.

Lees verder

Financial advisory

Ondersteuning voor de cruciale momenten die het succes van uw onderneming bepalen.

Lees verder
Financial advisory
Consulting

Consulting

U wilt het optimale uit uw organisatie halen. Betere resultaten door soepele bedrijfsprocessen op een solide fundament. De specialisten van Mazars hebben hart voor uw zaak. Zij helpen u de juiste strategische beslissingen te nemen. Zo kunt u zich volledig richten op de ontwikkeling van uw onderneming. Onze specialisten hebben de ervaring om het optimale uit uw organisatie te halen. Zij zoeken naar innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken, hebben een brede expertise en creëren vanuit die kennis kansen voor uw onderneming.

Lees verder

Sustainability

Wij ondersteunen uw organisatie om duurzaamheid in het hart van de bedrijfsvoering te verankeren en om daarover gedegen en betrouwbaar te rapporteren in lijn met de wettelijke vereisten.

Lees verder
Sustainability
Landendesks

Landendesks

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft een sterke handelsgeest; ondernemingen zijn continu bezig met het ontwikkelen van markten buiten onze landsgrenzen. Deze ondernemingen kunnen vaak professionele ondersteuning gebruiken bij het zakendoen over de grens. Daarom heeft Mazars de landendesks in het leven geroepen. In de landendesks hebben wij al onze specialistische kennis over en ervaring met een bepaald land gebundeld. Door deze bundeling van kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het ontwikkelen van uw handel over de grens.

Lees verder

Signals | Digital Collaboration Platform

De continue veranderingen in de economie, compliance en sociale trends beïnvloeden in grote mate ons dagelijks leven. We leven in een wereld waarin we toegang willen hebben tot de meest recente informatie, overal en op elk moment. Het veilig gebruik van data wordt steeds belangrijker, net als de wetgeving die erop gericht is onze klanten te beschermen.
Daarom hebben wij Signals ontwikkeld, ons digitale samenwerkingsplatform.

Lees verder
Signals | Digital Collaboration Platform
Mazars Next | Smart Financial Control

Mazars Next | Smart Financial Control

Alle administratieve processen optimaal ingericht om uw cijfers te vertalen naar inzichten. Voor een vast bedrag per maand. Mazars Next: slimmer, efficiënter en gemakkelijker werken.

Lees verder