Crisis & disputes

Deskundige ondersteuning in de meest uitdagende tijden.

Naarmate de wereld waarin we zaken doen steeds ingewikkelder, meer verbonden en dynamischer wordt, kunnen overal bedreigingen en geschillen ontstaan.   

Zowel intern en extern hebben we deskundige teams die u helpen met het voorbereiden op allerlei soorten bedreigingen voor uw bedrijf en deze te beperken en te beheren. Of het nu gaat om een rechtszaak, fraude, de behoefte om te herstructureren of zelfs de noodzaak om de bedrijfsvoering te beëindigen: wij bieden onze opdrachtgevers praktisch en op maat gesneden advies om door deze uitdagende situaties heen te komen.

Onze aanpak  

Wat uw situatie ook is, wij vinden de oplossing die u nodig heeft. Ons team zorgt voor tijdige en praktische hulp op een manier die de situatie waarin u zich bevindt ondersteunt. We zijn een geïntegreerde, internationale partnership en aanwezig in meer dan 90 landen en gebieden. Hierdoor zijn we in staat om functieoverschrijdende teams in te zetten met de technische-, sector- en geografische kennis om u te ondersteunen.   

Crises en geschillen dienen zich op verschillende manieren aan. Daarom bieden wij een brede mix van diensten en deskundige teams aan om u te ondersteunen bij elke situatie.

Onze diensten: