Publieke instellingen

Een innovatieve aanpak om mensen en gemeenschappen beter te ondersteunen 

Publieke instellingen over de hele wereld zijn verantwoordelijk voor het beheer van een variëteit aan departementen en diensten. Doordat budgetten krapper worden en de verwachtingen van de maatschappij hoger, is effectief beheer noodzakelijk. Wij willen publieke instellingen helpen hun diensten beter te beheren, programma's effectief uit te voeren en hun activiteiten te transformeren. Wij streven naar topkwaliteit in de dienstverlening door innovatie en partnerschap. Daarmee ondersteunen wij de publieke sector en hun stakeholders in de samenleving.  

Onze aanpak  

De publieke sector speelt een cruciale rol in de samenleving en levert brede services van infrastructuur en gezondheidsdiensten tot onderwijs. Of u nu lokaal, centraal of landelijk actief bent, waarschijnlijk krijgt u te maken met een grote vraag naar uw diensten, stijgende verwachtingen van de dienstverlening en beperkte middelen. 

Bij Mazars ondersteunen we de publieke sector door oplossingen en diensten te bieden die u helpen de uitdagingen waar u voor staat het hoofd te bieden. We begrijpen de rol die u speelt en de doelen die u heeft. Wij verschaffen het inzicht en de innovatie waarmee u weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw doelstellingen kunt realiseren. 

We zijn er trots op dat we een andere kijk bieden door de adviezen die we u geven. Of u nu een lokale overheid bent op zoek naar opties voor kapitaalfinanciering, een centrale instelling die auditdiensten nodig heeft, of een overheidsinstantie of gezondheidsdienst die operationele efficiëntie wil creëren, wij willen u de strategieën en oplossingen geven. 

Onze diensten 

Met ons team specialisten op het gebied van de publieke sector  bieden wij lokale en centrale overheden, publieke instellingen en gezondheidsdiensten een scala aan diensten aan, waaronder: 

  • Interne en externe audit 
  • Risicobeheer 
  • Managementadvies 
  • Technologiebeheer
  • Programma- en projectmanagement 
  • Antifraude en -corruptie 
  • Overheidsadvisering 
  • Subsidieassurance 

Submit RFP

Document

Hoe om te gaan met onderhoud in de jaarrrekening