Media

Kansen grijpen in een veranderende sector

De mediasector is getransformeerd als gevolg van de digitale revolutie. Veranderende consumenteneisen rond innovatieve digitale ervaringen zijn de drijvende kracht achter deze verandering, terwijl ze ook een uitdaging vormen voor bestaande businessmodellen. Met onze fiscale, audit- en adviesdiensten kunnen we u helpen om uw organisatie aan te passen en succesvol te zijn.

Onze aanpak 

De media-, informatie- en entertainmentsector is een dynamische sector en maakt een periode van belangrijke technologische veranderingen door. Digitale disruptie, verschuivend consumentengedrag en economische onzekerheden eisen wereldwijd hun tol op de mediamarkt. Om te overleven en succes te hebben, moeten bedrijven hun businessmodellen aanpassen en snelle, cruciale beslissingen nemen. 

Onze specialisten hebben ruime ervaring in de sector en bieden u pragmatische en flexibele oplossingen, zodat u uw activiteiten kunt transformeren en uw kansen op toekomstig succes kunt verbeteren. Onze experts werken als een geïntegreerd team en leveren gespecialiseerde diensten op het gebied van audit, financieel advies, belastingplanning en -naleving, advisering, en licentieverlening en royalty's aan mediabedrijven van elke omvang.  

Mogelijk wilt u een of meer van de volgende doelstellingen bereiken: 

  • Herdefiniëren van uw positie. 
  • Profiteren van nieuwe diversificatiemogelijkheden. 
  • Beheren van uw distributienetwerk. 
  • Uw klanten behouden en in dialoog met hen treden. 
  • Beveiligingen van strategische inhoud en beheren van de rechten. 
  • Behouden van uw financiële positie. 

Wij bieden drie strategische tools die u kunnen helpen om uw doelstellingen te bereiken en te concurreren in een drukke markt: 

Het aanpassen van uw businessmodel 

Om succes te hebben in uw markt, moet u de omgeving waarin u opereert begrijpen en kansen grijpen zodra deze zich voordoen. Wij kunnen u helpen bij het definiëren en implementeren van uw strategie, het positioneren van uw merk, het creëren van een distributiemodel en het ontwikkelen van uw bedrijfsplannen. Ons team kan u ook helpen bij het beheer van uw financiële transacties en u adviseren in elke fase van uw groeistrategie. 

Het verhogen van uw resultaten 

Wij kunnen u van dienst zijn bij het achterhalen wat er nodig is op financieel gebied om uw resultaten te optimaliseren en kansen te grijpen om de groei te stimuleren, of het nu gaat om acquisitie of afstoting. Ons team kan u ook adviseren over strategieën om de winstgevendheid en het rendement te verbeteren en juridische ondersteuning bieden met betrekking tot royalty's, franchise en piraterij. 

Het beperken van uw risico's 

In het digitale tijdperk is risicomanagement essentieel. Onze experts kunnen uw financiële risico's beoordelen en tools bieden om deze te beperken, maar ook advies geven over de effectiviteit van de beveiliging van uw informatiesysteem en -inhoud. Daarnaast bieden we praktische oplossingen voor verandermanagement, regelgevingskwesties en de gevolgen van geschillen en identiteitsfraude. 

Submit RFP