Vastgoedbeleggers

Diensten om te kunnen inspelen op trends

De vastgoedsector maakt een grote verschuiving door, als gevolg van de pandemie. Door de transformatie van steden en gemeenschappen en veranderend maatschappelijk gedrag verandert ook de manier waarop vastgoedbeleggers onroerende zaken gebruiken en beheren. Onze professionals kennen het dynamische karakter van de markt en bieden audit-, advies- en fiscale diensten op maat om uw ambities te ondersteunen.

Onze aanpak

Vastgoed is een complexe en afwisselende markt. Bij de ontwikkeling van een vastgoedstrategie moeten vastgoedbeleggers uit de sector rekening houden met een breed scala aan risicofactoren en hindernissen, zoals operationele en financiële resultaten, naleving van regelgeving en technologische ontwikkelingen. Daarnaast moeten vastgoedbeheerders zich ook bewust zijn van de milieueffecten en -risico's als gevolg van de klimaatverandering.

Bij Mazars biedt ons speciale team u praktische inzichten en oplossingen voor het ontwikkelen en beheren van vastgoed. Wij leveren audit-, advies- en fiscale diensten aan bezitters, exploitanten, gebruikers en beheerders van een grote verscheidenheid aan vastgoedbedrijven  Onze diensten omvatten het brede spectrum van  de ontwikkelingsfase en de operationele cyclus tot uw exitstrategie.

Onze experts creëren oplossingen met een persoonlijk tintje en lokale marktkennis, die specifiek zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw financiële resultaten en het versterken van uw interne controles voor een betere operationele efficiëntie. Wij zorgen ervoor, dat fiscale en wettelijke voorschriften nageleefd worden en ondersteunen daarnaast uw transacties en verbeteren uw strategie door gebruik te maken van innovatie en technologie.

Onze diensten

  • Audit en assurance
  • Vastgoedadvies
  • Fiscaal advies en fiscale structurering
  • Risicobeheer
  • Financieel advies
  • Vastgoedrecht

Submit RFP