Transparantieverslag 2020 / 2021

29 december 2021 – Toonaangevende kwaliteit is het fundament van al onze activiteiten en maakt ons waardevol in onze maatschappelijk rol. Bij alles wat we doen zijn onze waarden leidend: hoe we invulling geven aan de behoeften van klanten, hoe we onze mensen ontwikkelen en welke rol we spelen in de maatschappij. Deze waarden tonen aan dat wij ons inzetten om verder te gaan dan wat er van ons wordt verwacht, nu en in de toekomst.

Het zijn uitdagende tijden waarbij er veel interessante vraagstukken op tafel liggen en dat zal ook richting de toekomst zo blijven. Dit geeft ons mooie uitdagingen en maakt dat onze maatschappelijke rol relevanter is dan ooit. Met passie voor het accountantsberoep en zorg voor het publiek belang brengen we Mazars op het hoogste kwaliteitsniveau.

De Europese Verordening met betrekking tot wettelijke controles van de jaarrekening van organisaties van openbaar belang stelt dat een accountantsorganisatie die wettelijke controles verricht bij een organisatie van openbaar belang binnen vier maanden na afloop van haar boekjaar een transparantieverslag maakt.

Hierbij presenteren wij ons Transparantieverslag 2020 / 2021.

Document

Transparantieverslag 2020 / 2021
Transparantieverslag 2020 / 2021