Mazars in vogelvlucht

Mazars is een internationale organisatie gespecialiseerd in audit, accountancy, tax en consulting. Wij dragen bij aan de de ontwikkeling en groei van onze klanten.

We hebben een lange weg afgelegd sinds Robert Mazars in 1945 zijn accountantskantoor oprichtte in Rouen, Frankrijk. Mazars is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 50.000 professionals in meer dan 100 landen, waaronder 17.000 professionals via de Mazars North America Alliance.

Onze unieke, geïntegreerde partnership bestrijkt alle continenten:

Audit is al meer dan 70 jaar de kern van onze dienstverlening. Dit is aangevuld met een evenwichtig aanbod van accountancy, tax en consulting diensten, om aan de veranderende behoeften van onze klanten tegemoet te komen.

Onze schaalgrootte stelt ons in staat om internationale en lokale klanten over de hele wereld te bedienen, terwijl we tegelijkertijd wendbaar en persoonlijk blijven in onze aanpak. Waar we ook werken, we werken samen als één geïntegreerd team. Dit stelt ons in staat om voor elke klant ​​dienstverlening op maat te leveren. Hierbij is toonaangevende kwaliteit, gebaseerd op lokale kennis en cultuur, de norm.

Onze organisatie is democratisch en transparant, zowel intern als extern. Het management van Mazars ligt bij de Group Executive Board, waarvan de leden om de vier jaar worden gekozen. Deze wordt ondersteund door een Group Governance Council die er onder meer voor zorgt dat onze ethische principes worden nageleefd in alles wat we doen. 

Wij geloven dat een duurzame organisatie in alle gevallen waarde moet toevoegen. We willen dit bereiken door onze onafhankelijkheid hoog te houden, actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector en onze maatschappelijke rol te borgen. Het doel daarbij is om een eerlijke en welvarende wereld door te geven aan toekomstige generaties.

Documenten

Corporate story 2023
Corporate story 2023
Mazars at a glance 2023
Mazars at a glance 2023