Nieuws, events en publicaties

Hier vindt u het laatste Mazars nieuws, geplande events en gepubliceerde publicaties.
Press 1600 per 500.jpg

Nieuws

Mazars houdt u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen die voor u en uw onderneming interessant zijn. Wilt u risico’s beperken en kansen optimaal benutten? Wij zetten de relevante ontwikkelingen voor u op een rij.

Lees verder

Events

Vandaag de dag wordt er veel van u verwacht. U hoort van alle markten thuis te zijn, waardoor de focus niet altijd op de goede plek ligt. Dit maakt het lastig om de actuele ontwikkelingen en juiste inzichten in uw vakgebied bij te houden. Mazars University is het opleidings- en kennisinstituut voor uw ontwikkeling. Laat u inspireren.

Lees verder
lets'talks-1600x500.png.jpg
Press 1600 per 500(1).jpg

Persberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de persberichten van Mazars.

Lees verder

Podcasts

In Mazars podcasts, our specialists discuss current topics in audit, accountancy, tax and consulting. We combine our expertise, flexibility and knowledge to provide answers and solutions to meet your challenges.

Lees verder
podcast_page.jpg
Publication 1600 per 500.jpg

Publicaties

Wij delen graag onze kennis en ervaring met mensen die zoeken naar een optimale oplossing voor hun situatie, vakgenoten en andere mensen die het vak willen leren. Daarom publiceert Mazars regelmatig artikelen in vaktijdschriften en dagbladen. Hieronder vindt u een overzicht van onze publicaties.

Lees verder