Terugkijken: Webinar 'Ondernemer: behoud de regie door vooruit te kijken'

Heeft u onze webinar 'Behoud de regie door vooruit te kijken' gemist? Na de acute coronamaatregelen rijst nu de vraag over de gevolgen voor de onderneming op de middellange termijn. En vooral, hoe daar op in te spelen? Onze specialisten nemen u mee in hun visie, geven antwoorden op uw vragen en bieden u praktische handvatten die u direct in kunt zetten voor uw eigen organisatie.

Laat uw gegevens achter en kijk direct het webinar terug:

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.

Sprekers en moderator

Sprekers

Rene Timmer | Business consultant bij Mazars
Palmyra Fambach | HR consultant bij Mazars
Koen Tomassen | Financial consultant bij Mazars

Moderator

Remco Schoonderwoerd

Sprekers